Nieuwe UPC app: met je mobiel bellen over je vaste lijn

UPC logo
UPC werkt momenteel aan een app die het voor UPC telefonieklanten mogelijk maakt om met je mobiel over je vaste lijn te bellen en gebeld te worden.

Sommige UPC klanten ontdekten vandaag in “Mijn UPC” (het klantgedeelte van de website) de onderstaande tekst, die overigens alweer verwijderd is.

Horizon Phone
Ervaar op uw mobiele telefoon alle voordelen die u kent van UPC Telefonie op uw vaste telefoon. Horizon Phone is een nieuwe app die u in staat stelt om te bellen en gebeld te worden via uw mobiele telefoon als ware het uw vaste telefoon. De app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten. Om de Horizon Phone app te kunnen gebruiken heeft u een WiFi of 3G verbinding nodig.

Stel je voor dat u uw vaste telefoonlijn overal met u mee naar toe kunt nemen. Uw familie en vrienden bellen u op uw vaste telefoonnummer en bereiken u waar u ook maar bent. U hoeft geen oproepen meer te missen. Daarnaast kunt u waar u ook maar bent uw voicemailberichten afluisteren. En dat voor voordelige tarieven die u kent van UPC Telefonie. Ook met uw Onbeperkt abonnement kunt u gebruik maken van de Horizon Phone app!

Superhandig en vooral wanneer UPC straks (samen met Ziggo) een landelijk wifi-netwerk heeft. Het is nog niet duidelijk wanneer de app beschikbaar zal zijn. Duidelijk is wel dat het nog niet de bedoeling was om de tekst te publiceren, maar dit doet vermoeden dat het niet lang meer hoeft te duren.

3 reacties

  1. Een soort Skype, maar dan met de befaamde UPC Horizon betrouwbaarheid. “Sorry schat, ik had mijn telefoon wel bij me, maar ja UPC he, Volgende keer kom ik niet ladderzat om vijf uur thuis.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *