Nieuwe voorspelling: Ethereum knalt door!

Nieuwe voorspelling: Ethereum knalt door!

Nieuwe voorspelling: Ethereum knalt door!

Een grote investeringsbank heeft een rapport uitgebracht met daarin de voorspelling over Ethereum. Deze ziet er goed uit.

De wereldwijde investeringsbank Goldman Sachs voorspelt dat de prijs van Ethereum tegen het einde van het jaar kan stijgen tot $ 8.000. De analisten van de bank legden uit dat cryptocurrencies sinds 2019 in lijn zijn met de inflatie-breakevens.

Voorspelling Ethereum: $ 8.000

De bank heeft een onderzoeksnota gemaakt. Geschreven door Bernhard Rzymelka, de algemeen directeur van de bank. Hij heeft uitgelegd dat de prijs van ether (ETH) tegen het einde van het jaar $ 8.000 zou kunnen bereiken. Het onderzoek geeft aan dat cryptocurrencies sinds 2019 in lijn zijn met de inflatie-breakevens, volgens Zerohedge. Op dit moment staat de munt rond de $ 4.500.

Verwijzend naar een grafiek met de Bloomberg Galaxy Crypto Index merkten de analisten van Goldman iets op op. Namelijk dat “de lokale achtergrond er gunstig uitziet voor Ethereum.”

De analisten gingen verder met het volgende. “Het heeft de inflatiemarkten bijzonder nauwlettend gevolgd, waarschijnlijk als gevolg van het procyclische karakter als ‘netwerkgebaseerde’ activa. En de laatste piek in inflatie-breakevens suggereert opwaarts risico als de leidende relatie van recente afleveringen zou blijven bestaan.”

Piek

De Goldman-notitie beschrijft verder: “De markt is begonnen tegen de all-time high te drukken met een smaller wordende wig: ofwel een teken van uitputting en een piek … of een startpunt van een versnellende rally bij een hogere break.”

Goldman’s ETH-prijsvoorspelling is hoger dan een recente voorspelling door het panel van 50 fintech-specialisten van Finder.com. Het prijsvergelijkingsportaal heeft vorige week de voorspelling van de etherische prijs van het panel bijgewerkt. Hieruit blijkt dat de experts verwachten dat ETH tegen het einde van het jaar $ 5.114, $ 15.364 tegen 2025 en $ 50.788 tegen 2030 zal bereiken. Al met al allemaal goede voorspellingen voor de digitale munt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *