Nieuwe Wolfenstein-game komt nog dit jaar!

Wolfenstein: The New Order
Jawel, het is zover! Vandaag is een nieuwe game van de legendarische Wolfenstein-serie aangekondigd.

Wolfenstein is de game waarmee het First Person Shooter-genre ooit echt begon. Het nieuwe deel heet “Wolfenstein: The New Order” en speelt zich af in 1960, waarbij de Duitsers de oorlog hebben gewonnen. En dat niet alleen, de Nazi’s hebben zelfs de hele wereld veroverd. De game speelt zich echter wel af in Europa. Je kruipt daarbij wederom in de huid van de Amerikaanse oorlogsheld B.J. Blazkowicz, waarbij je verschillende Nazi-kampen en gebouwen moet infiltreren. Tevens zijn er ditmaal wat robots aanwezig.

De nieuwe Wolfenstein wordt ontwikkeld door MachineGames, een studio in 2009 opgericht werd door voormalige werknemers van Chronicles of Riddick-ontwikkelaar Starbreeze Studios. Ontwikkelaar Jenns Matthies zegt dat het een eer is om aan een Wolfenstein-game te werken. Het team wil een onvergetelijke game afleveren.

Wolfenstein: The New Order komt eind 2013 uit, dat houdt in dat we rond de kerstdagen weer ouderwets nazi’s mogen afschieten. De game komt beschikbaar voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Uiteraard zullen ook de next-gen spelcomputers, zoals de PlayStation 4, ondersteund gaan worden.

[gv data=”3H_6A9z4Fao”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *