Nog langer wachten op je playstation

Nieuwe Xbox Series X en PlayStation 5 voorraad komt eraan

PlayStation 5

Er komt een nieuwe lading PlayStation 5 en Xbox Series X consoles naar de Nederlandse voorraad. Wees er daarentegen snel bij!

Iedereen die recentelijk een next-gen console heeft misgelopen, opgelet. Binnenkort komt er een nieuwe voorraad Xbox Series X en PlayStation 5 consoles onze kant op. Meerdere internationale en Nederlandse media bevestigen dat er een lading consoles onze kant op komt. Maar je zult wederom ontzettend snel moete zijn.

Xbox Series X en PlayStation 5 voorraad

De release van de next-gen consoles was in veel opzichten behoorlijk twijfelachtig. Next-gen games bleven massaal uit en de levering van de Xbox Series X en PlayStation 5 was simpelweg verschrikkelijk karig. Nu zijn de gaming machines nog volop in productie maar dat betekent weinig voor de korte termijn.

Gelukkig komt er toch weer een lading naar Nederland en de rest van Europa. Dat duurde sowieso al langer dan gedacht, maar zoals de onderstaande voorraad-watcher meldt, introduceert de Brexit nog meer moeilijkheden. De handel tussen Europa en het Verenigd Koninkrijk is immers ook een stukje moeilijker geworden.

https://twitter.com/DualSensor/status/1346510503833722880

Op z’n vroegst vandaag, zo melden diverse Nederlandse media, komen de consoles bij ons aan. Dat wil zeggen dat alle grote (web)shops een nieuwe voorraad Xbox Series X en PS5 consoles hebben. Toch moet je er wederom snel bij zijn, want de lading is volgens verscheidene bronnen behoorlijk beperkt.

Het is niet bekend hoe het precies zit met pre-orders en nieuwe klanten; vermoedelijk staan er nog talloze gamers in de virtuele wachtrij om een console te krijgen. Als de voorraad dusdanig beperkt is zou het zomaar kunnen zijn dat gamers niets van de nieuwe consoles terugzien in de winkel.

Houd de komende dagen dus vooral een verkoper naar keuze in de gaten. Uiterlijk eind deze week zouden de nieuwe consoles weer (zeer tijdelijk) verkrijgbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *