Nieuwe Xbox wordt op 21 mei onthuld

Auteur: , 3 Reacties
Nieuwe xbox

Het lijkt nu echt te gaan gebeuren: de onthulling van de nieuwe Xbox. En daarbij een einde aan jarenlange speculaties.

Microsoft organiseert op 21 mei een evenement en kondigt daarbij #Xboxreveal aan. Dit lijkt te bevestigen dat we op die dag eindelijk kennis zullen maken met de nieuwe Xbox. De console zal waarschijnlijk de naam Xbox 720 of Xbox Durango gaan dragen, en het zal daarbij de concurrentie aangaan met de Playstation 4. Laatstgenoemde is inmiddels al officieel aangekondigd en staat gepland voor eind 2013. Enige druk staat er dus wel op. Volgens geruchten zal de nieuwe spelcomputer van Microsoft alleen te bespelen zijn met internetverbinding en een geïntegreerde tv-functie hebben.

Tevens meldt Microsoft-topman Larry Hryb dat ze drie weken later, tijdens de E3, onthullen welke spellen bespeelbaar zullen zijn op de nieuwe Xbox. Grote kansmakers daarvoor zijn GTA V en de nieuwe Call of Duty.

UPDATE: volgens de laatste geruchten zal de Xbox in november op de markt komen. De console zal een adviesprijs krijgen van 499 dollar, of 299 dollar in combinatie met een Live-abonnement van 10 dollar per maand.3 reacties

Hopelijk komen er dan straks toch eindelijk de Full-HD games. De meeste zijn nu nog gewoon 720p. Daarvoor heb ik 5 jaar geleden geen Full-HD tv gekocht jong├╗h!

Owh, en ingebouwde 4k speler a.u.b. Net zoals de PS3 de goedkoopste bluray speler destijds was.
Wss wordt de naam gewoon Xbox. Gezien 360 om ‘een 360 graden experience’ ging, is 360 niet door te trekken naar 720.
EINDELIJK!

Ik wacht nu al een eind op de nieuwe Microsoft-console!
Waarschijnlijk zal Microsoft weer niet het prachtige gratis online systeem integreren…
Echt waar Bill! Doe dat nu eens!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).