Nieuwste iOS 12-beta komt met zeer vervelende bug

Auteur: , 3 Reacties
iOS

Niet downloaden, mocht je het nog niet gedaan hebben.

Beta’s zijn er om software te testen en bugs te vinden. Wel, bugs die zijn aanwezig in de nieuwste betaversie van iOS 12. Gebruikers die de nieuwste versie hebben gedownload, krijgen een vervelende popup in beeld te zien. iOS maakt met de popup duidelijk dat er een update beschikbaar is. Deze informatie blijkt echter niet te kloppen, want de de popup wordt weergegeven op de nieuwste versie van de beta.

De beta werd op 27 augustus vrijgegeven en sindsdien komen er onder meer via sociale media meldingen binnen van geïrriteerde testers. Het schijnt zelfs dat de meldingen toenemen, aldus Macrumors. De popup melding komt zowel voor op de iPad als de iPhone-versie van de iOS 12 beta. De functie moet handmatig weggedrukt worden en komt na enige tijd weer opnieuw in beeld. Zeer vervelend dus.

Apple zal spoedig met een fix moeten komen om te voorkomen dat beta-testers afdruipen. Het is altijd aanbevolen om een beta niet te installeren op een apparaat dat je dagelijks gebruikt. Dit soort bugs kunnen immers als zeer vervelend worden ervaren en bij een beta is er ook altijd de kans dat apps niet meer naar toebehoren functioneren.

Update: Apple heeft inmiddels een fix uitgerold die het euvel moet verhelpen. De twaalfde beta kan nu worden gedownload.3 reacties

Een bug in een beta. Waar gaat het heen met de wereld.
-edit: je kunt ook normaal reageren-
werd er redelijk gestoord van. Kreeg nu net de mogelijkheid om beta10 te installeren dus ben benieuwd waar versie 12 vandaan komt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).