Nike komt met goedkopere zelfstrikkende schoenen

Nike komt met goedkopere zelfstrikkende schoenen
Volgend jaar is je kans.

De zelfstrikkende schoenen van Nike zijn een hit. Twee jaar geleden kwam het merk met reguliere schoenen voor de consument en nu zijn sporters aan de beurt. Speciaal voor basketballers komt Nike met deze sportieve zelfstrikkende schoenen. Dat maakte Nike bekend tijdens een aandeelhoudersvergadering.

De schoenen zijn vanaf volgend jaar te koop voor een bedrag van 350 dollar. Dat is een stuk goedkoper in vergelijking met het paar uit 2016 (zie foto hierboven). Toen was de technologie nog hagelnieuw en vroeg Nike maar liefst 720 dollar voor de schoenen. Er moet wel een kleine kanttekening geplaatst worden. De basketbal schoenen zullen naar verwachting over goedkopere technologische materialen beschikken, wat de lagere prijs mogelijk maakt.

De slimme schoenen zullen voor de basketballers handig in gebruik zijn. Niet langer wordt je uit de wedstrijd gehaald omdat de veters van je schoenen losgaan. De zelfstrikkende schoen van Nike zet zichzelf vast op comfortabele wijze en laat je een wedstrijd spelen zonder je zorgen te hoeven maken of ze wel vast blijven zitten aan je voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *