Nike’s Back to the Future-schoen verschijnt dit jaar nog!

Nike-MAG
De Nike MAG schoen, inclusief zelfstrikkende Power Laces, ligt in 2015 in de winkels, het zelfde jaartal als in Back to the Future II dus.

Wanneer we de MAG Shoes zichzelf om onze voeten mogen laten binden wil Nike nog niet zeggen, maar dat ze er dit jaar nog komen is redelijk zeker. Ook over de prijs wordt nog niet gesproken. Volgens het schoenenblog Nice Kicks heeft Nike-designer Tinker Hatfield bevestigd dat er druk gewerkt wordt aan de schoen uit Back to the Future.

Beginnen met sparen
Een jaar geleden doken er ook al geruchten op dat de schoenen daadwerkelijk gemaakt werden, en met de nieuwe uitspraken van Hatfield erbij mogen we al voorzichtig beginnen met sparen. “De vraag naar deze schoenen is ongekend groot. Ik weet niet eens of iedereen bij Nike zich wel beseft hoeveel mensen er op dit model schoen zitten te wachten”, zo vertelde Hatfield aan het schoenenblog.

Door de jaren heen zijn er al allerlei nep-MAG schoenen verschenen, die geen van allen de kenmerkende Power Lace-techniek hadden, waarmee de schoen zichzelf rond je voeten bindt. Om dit in werkelijkheid voor elkaar te krijgen, blijkt nog een hele klus te zijn.

Patenten
Verschillende patenten van Nike laten zien hoeveel onderdelen ermee gemoeid zijn, en hoe ongelofelijk tof het is als we tegen het einde van het jaar deze schoenen daadwerkelijk in de winkels zien liggen. Ze zouden in ieder geval mooi staan bij dit hoverboard.

Air-Mag-Patent

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *