Ninja gamers hoodie

Hoofdtelefoon over jouw hoodie? Ninja heeft de oplossing. [video]

Ninja gamers hoodie

Met deze hoodie voor gamers van Ninja heb je geen last van koude oren als je muziek luistert.

Als je in een koude winter buiten bent wil je toch graag naar muziek luisteren. Je kan dan natuurlijk voor draadloze oortjes kiezen of een speaker meenemen, maar veel mensen willen toch graag hun hoofdtelefoon ophouden. Gamelegende Ninja heeft dé oplossing. Een hoodie voor gamers.

Wat maakt de hoodie voor gamers zo uniek?

Volgens de aankondiging heeft (het team van) Ninja een techniek ontwikkeld waarmee je jouw hoofdtelefoon over jouw hoodie kunt dragen. Dit zie je hieronder.

De hoodie is aan beide kanten voorzien van een zogenoemd ‘polymesh’ oor. Door de oorschelpen van jouw hoofdtelefoon hierover heen te zetten wordt het geluid volgens Ninja niet gedempt door de dikke stof van de hoodie.

Wat valt er nog meer op aan de gamers hoodie?

Tot nu toe is de hoodie alleen gepresenteerd als ‘pullover’ hoodie. Verder valt op dat de merktekens en verwijzingen naar Ninja wat minder uitbundig zijn dan op de rest van zijn kledinglijn.

De lijn is verkrijgbaar in grijs, zwart en twee tinten (zalm en licht) roze. Als laatste valt op dat de hoodies, die vanaf vandaag te bestellen zijn, met $ 60,- (EUR 50,-) een tientje duurder zijn dan de hoodies uit zijn normale collectie. De hoodies worden later vandaag aan zijn webshop toegevoegd, dus met een beetje geluk heb je deze gadgets nog voor de feestdagen in huis.

Ninja is weer helemaal terug

Uiteraard is Ninja, getuige zijn Tweet over de hoodies, dolenthousiast.

Nu blijft Ninja natuurlijk vooral een wereldberoemde gamer met zelfs een eigen Fortnite skin. Na een korte break is hij weer begonnen en hij blijkt na eerdere ruzies weer erg enthousiast en onder de indruk van zijn eigen prestaties, zoals je in onderstaande video’s kunt zien.

Bron en afbeeldingen: Teamninja.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *