Nintendo brengt veelgevraagde feature naar de Switch

Switch
Door middel van een update.

Regelmatig voorziet Nintendo de Switch van een update en er wordt ook gekeken naar de feedback van gebruikers. Met een nieuwe update luistert Nintendo naar de community, want een veelgevraagde feature zal worden gerealiseerd.

Het kan voorkomen dat je de JoyCons kwijt bent geraakt. De controllers kun je loskoppelen van de Switch, maar waar heb je ze ook alweer gelaten? Deze nieuwe update helpt zoeken, want via de Switch zal het mogelijk zijn om de JoyCons te laten trillen. Dit werkt alleen als ze verbonden zijn met het apparaat en zich in de buurt begeven. Liggen ze verstopt op een zachte ondergrond, dan zal het alsnog lastig worden. Vibraties worden dan bijna niet gevoeld of gehoord.

De update brengt ook andere vernieuwingen met zich mee. Zo kun je 3DS- en Wii U vrienden toevoegen en is het mogelijk om notificaties te krijgen wanneer je vrienden online komen. Daarnaast kun je het laatste nieuws ontvangen als het gaat om nieuwe games. Je moet je hiervoor registreren. Ga hiervoor naar News en klik dan op Find Channels.

Alle nieuwtjes met Nintendo Switch versie 3.0.0 check je hier. De update is sinds gisteren uitgerold en kan worden geïnstalleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *