Nintendo erkent problemen met Switch Joy-Con controllers

Auteur: , 1 Reactie
Doen ze het bij jou wel goed?

Beetje jammer dit...

De nieuwe Nintendo Switch is net drie dagen uit en nu al zijn er problemen met de Joy-Con controllers.

Op Twitter klagen verschillende gebruikers dat de verbinding tussen de Switch en de controllers af en toe wegvalt. Hierdoor kun je niet verder spelen en moet je de console opnieuw opstarten.

Nintendo lijkt zich bewust te zijn van het probleem, want op de Amerikaanse supportsite van Nintendo is te lezen wat je moet doen als het probleem voorkomt. Helaas erkent Nintendo niet dat dit probleem kan worden opgelost met een software update. In het artikel kun je alleen lezen hoe je deze verbindingsproblemen kunt vermijden en dat is best jammer.

In het artikel staat bijvoorbeeld dat je je console altijd moet updaten naar de laatste versie en dat de controllers altijd opgeladen moeten zijn. Ook moet er niet teveel afstand zijn tussen de Switch en de controller. Hele logische dingen die je ook zelf had kunnen bedenken.

Wij hopen natuurlijk dat Nintendo snel met een eigen oplossing komt. Misschien in de vorm van een update of misschien in de vorm van controllers die wel doen waar ze gemaakt voor zijn. Via Ubergizmo.1 reactie

Riep dit al langer …. Blijf gewoon een jaar weg bij de switch.
Waarom veel geld betalen en frustreren voor slechts 1 game die echt bijzonder is.

Nu na 1 weekend al dat gezeik al.
Er zal 100% een verbeterde versie komen binnen nu en nieuwjaar, daar kan je op rekenen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).