Nintendo komt voor het eerst in 24 jaar met iets totaal nieuws

Nintendo komt voor het eerst in 24 jaar met iets totaal nieuws
Breaking!

Ben jij in het bezit van een Nintendo Switch en wil je de game-ervaring naar een volgend niveau brengen, dan hebben ze binnenkort bij Nintendo iets voor je. Voor het eerst in 24 jaar waagt het bedrijf zich aan Virtual Reality en de Switch krijgt de proef op de som.

In 1995 kwam Nintendo met de Virtual Boy en dat was ook meteen het laatste avontuur voor de Japanners op het gebied van virtual reality. Ze gaan het nu weer proberen met de Switch. De populaire console krijgt een kartonnen virtual realityset. Deze dien je zelf in elkaar te zetten. Een concept dat we wel vaker hebben gezien.

Vervolgens krijgen gamers de mogelijkheid om diverse toepassingen in VR te spelen. Let wel, de techniek is nog nieuw en verwacht niet meteen een waslijst aan games die je in VR kunt spelen op de Nintendo Switch. De Nintendo Labo: VR Kit kost in complete vorm omgerekend 70 euro. Voor dat geld krijg je naast de kartonnen set ook een vereiste camera, een olifantenslurf en een geweer. Is dat teveel van het goede, dan kun je ook kleinere pakketten kopen. Prijzen beginnen bij omgerekend 17 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *