Nintendo omarmt Luigi’s death stare in Mario Kart 8

Auteur: , 1 Reactie
Luigi-death-stare

De dodelijke blik die Luigi andere coureurs toewerpt in Mario Kart 8, werd al snel een internethit. Nintendo haakt er nu zelf ook op in met een commercial.

In een nieuwe Chinese reclame voor Mario Kart 8 zien we tal van vrolijke figuurtjes uit het Mario-universum rondrijden, maar zodra Luigi verschijnt, focust de video zich op de doodenge blik die hij zijn rivalen toewerpt. De priemende ogen van de Italiaanse loodgieter werden al snel opgemerkt door gamers toen ze Mario Kart 8 speelden en binnen de kortste keren was een nieuwe internetmeme geboren:

luigi

Zoals wel vaker het geval is bij dit soort kortstondige online hypes, puilden websites als 9Gag al snel uit van de variaties op de Mario Kart Death Stare. Dit is Nintendo niet onopgemerkt voorbij gegaan, en geeft Luigi daarom een paar extra seconden de spotlights in de nieuwe reclame. Als wij Nintendo waren zouden wij dat ook niet durven weigeren, na even in die krankzinnige blauwe ogen te hebben gekeken.1 reactie

Mensen moeten zich er bewust van zijn dat als ze iets toegestuurd krijgen, en het vervolgens op 9gag posten, er een 9gag watermerk in komt. Maw gewoon niet doen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).