Nintendo presenteert Switch op 13 januari

Dit is de nieuwe Nintendo Switch
Nintendo heeft vorige week de eerste details over de Switch bekendgemaakt. We moeten nog tot 13 januari wachten voordat de consule wordt gepresenteerd.

Op dat moment worden meer details bekend gemaakt over het nieuwe Nintendo Switch home gaming-systeem, waaronder de exacte lanceringsdatum en de line-up van games die momenteel in ontwikkeling zijn. Deze presentatie zal wereldwijd ook te volgen zijn via een online stream.

Vanaf januari vinden er Nintendo Switch sampling-evenementen plaatsvinden voor uitgenodigde media en partners. Consumenten kunnen in diezelfde periode met het systeem kennis maken via hands-on evenementen.

Het exacte tijdstip van de Nintendo Switch Presentatie 2017 wordt de komende weken bekendgemaakt via de sociale-mediakanalen van Nintendo. Vorige week werd de Nintendo Switch voor het eerst getoond in deze video:

Naast single- en multiplayer-ervaringen thuis biedt de Nintendo Switch spelers ook de kans om dezelfde games te spelen waar, wanneer en met wie ze maar willen. De Nintendo Switch combineert de flexibiliteit van een handheld-systeem met de kracht van een systeem voor thuis, wat gloednieuwe manieren biedt om games te spelen.

[gv data=”YA3NqiOFekk”][/gv]

Thuis kun je de Nintendo Switch in de Nintendo Switch-houder zetten, waarmee je het systeem op de tv kunt aansluiten. Zo kun je samen met je vrienden en familie in je woonkamer spelen. Zodra je de Nintendo Switch uit de houder haalt, wordt de handheldstijl automatisch ingeschakeld. De geweldige game-ervaring die je thuis beleefde, kun je dan onderweg voortzetten. De Nintendo Switch is voorzien van een helder HD-beeldscherm. Hiermee kun je de game-ervaring die je gewend bent van spelsystemen voor thuis ook beleven in het park, in de trein, in de auto of bij een vriend thuis.

Hier vind je nog meer info over de Switch. Als je van klassiek houdt, check dan eens dit verhaal over de Nintendo Classic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *