Nintendo Switch maakt val van 300 meter [video]

Auteur: , 1 Reactie
Nintendo Switch

Een droptest van het volgende niveau.

Nieuwe techproducten worden na release altijd meteen onder de loep genomen door YouTubers. De apparaten worden bekrast, in brand gestoken of er wordt gekeken hoe lang het duurt voordat het apparaat buigt.

Over het algemeen zijn de video’s leuk om te kijken, al slaan sommigen echt door. Je moet immers iets origineels verzinnen. De YouTubers van UnlockRiver zijn in elk geval zeer origineel. Ze besloten dat de Nintendo Switch een droptest moest ondergaan. Geen realistische droptest, want het apparaat van de Japanse techgigant krijgt namelijk een val van meer dan 300 meter hoogte te verwerken.

In de video is te zien hoe de Switch middels een drone honderden meters de lucht in wordt genomen. Het resultaat is indrukwekkend. De Switch is flink beschadigd, maar de kleine gamecomputer is beduidend steviger dan de gemiddelde smartphone of tablet. Je checkt de val en de staat van de mishandelde Switch in de video hieronder.1 reactie

wow. hij verrast mij die Nitendo Switch. Hele verademing in deze tijd. Is dit de nieuwste versie https://knibble.nl/spelcomputer/nintendo/switch-2, want ik kom ze ook in het zwart/donkergrijs tegen, maar zie deze nergens te koop?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).