NodPod: eindelijk lekker slapen in de auto

Auteur: , 2 Reacties
NodPod

Of in het vliegtuig, of in de trein, of elke andere plek waar je beschikt over een stoel maar niet over een bed.

NodPod is een succesvolle Kickstarter, opgestart vanuit de Verenigde Staten. Paula Blankenship, de maker achter het product, belooft comfortabele slaapuurtjes dankzij een kussen dat je hoofd ondersteuning biedt.

Het kussen zorgt ervoor dat je hoofd en nek in een positie van 90 graden blijft. Dit simuleert de werkelijke slaaphouding zoals men op bed ligt en dus moet dit de slaap op een natuurlijke manier bevorderen. Nek- en lichaamsklachten na enkele uren zittend pitten moeten dankzij de NodPod ook tot het verleden behoren.

Of de NodPod daadwerkelijk dé uitkomst is om zittend te kunnen slapen is natuurlijk nog maar de vraag. Zittend slapen is alles behalve ideaal en vooral je benen gaan na een tijdje protesteren door de onnatuurlijke slaaphouding.

Ondanks mijn vraagtekens is het initatief een succes op de crowdfundingssite. NodPod wordt gesteund met meer dan 4.000 backers en er is inmiddels ruim 165.000 dollar opgehaald. Het project had 20.000 dollar als streefbedrag, dus deze doelstelling is alvast gehaald. Het kussen kost 25 dollar voor de early-birds op Kickstarter. Vanaf oktober 2016 zullen de eerste leveringen plaatsvinden.2 reacties

En wat als je een frontale botsing maakt???
Of elke keer als de bestuurder op de rem trapt, het gevoel hebben dat je gewurgd word.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).