Nog een week: komt PlanB Bitcoin voorspelling toch uit?

Nog een week: komt PlanB Bitcoin voorspelling toch uit?

Nog een week: komt PlanB Bitcoin voorspelling toch uit?

Nog maar een week en dan loopt november ten einde, de oorspronkelijke Bitcoin voorspelling van PlanB lijkt niet uit te komen.

Een week in de wereld van cryptocurrency. Dan is echt alles nog mogelijk. Ook de voorspelling van de anonieme cryptoanalist PlanB zou nog kunnen. Wat je niet moet doen, en wat de analist overigens ook niet suggereert, is het plan aannemen als wat er echt gaat gebeuren. Het is slechts een analyse op basis van een model, dat de Bitcoin-bekendheid in juni van dit jaar deelde. De tweets zijn geen financieel advies en moeten slechts als informatief geïnterpreteerd worden.

Zijn voorspelling klonk als volgt:

  • Augustus – 47.000 dollar
  • September – 43.000 dollar
  • Oktober – 63.000 dollar
  • November – 98.000 dollar
  • December – 135.000 dollar

De afgelopen maanden kwamen de voorspellingen uit. En daardoor groeide PlanB in populariteit. Inmiddels heeft de analist 1,5 miljoen volgers op Twitter. Maar voor november ziet het beeld er anders uit. Op dit moment staat Bitcoin op een koerswaarde van nog geen 60.000 dollar. Met nog een week te gaan voelt 98.000 dollar heel ver weg. Een stijging van meer dan 50 procent is procentueel veel. In de wereld van crypto is het wat gewoner en dus kun je de analyse niet op voorhand uitsluiten.

Uiteindelijk is het zaak om je eigen plan te maken. Informatie van (anonieme) analisten en beleggers kunnen interessant zijn als aanvullend materiaal, maar vormen niet de basis van je beleggingen. Een belegging kun je zien als huiswerk en dat is iets dat je, net als op school, zelf zal moeten doen om er op de lange termijn van te profiteren.

PlanB Bitcoin voorspelling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *