‘Nog krachtigere batterij Galaxy Note 9 dan gedacht’

Galaxy Note 8
Powah!

Later dit jaar verschijnt de nieuwe Samsung Galaxy Note 9. De verwachting is dat Samsung in de maand augustus de nieuwe smartphone zal presenteren. Tot nu toe spraken diverse bronnen over een batterij met een capaciteit van 3.850mAh voor de Galaxy Note 9. Een nieuw bericht gaat nog een stapje verder.

De huidige Galaxy Note 8 heeft een 3.300mAh batterij. De upgrade naar 3.850mAh lijkt al prima, maar de bron van dit nieuw bericht spreekt over een capaciteit van maar liefst 4.000mAh. De bron uit China zegt het 100 procent zeker te weten.

De batterij een Samsung Galaxy Note-product blijft nog altijd een gevoelig dingetje. De Zuid-Koreaanse techgigant kwam met de Galaxy Note 7 grootschalig in het nieuws. De batterij bleek te groot voor het type toestel en was daardoor brandgevaarlijk. Honderden meldingen van explosieve Galaxy S7’s waren het gevolg en uiteindelijk heeft Samsung het toestel uit de schappen genomen. Je mag echter verwachten dat Samsung geleerd heeft van de fouten en dus maken we ons geen zorgen als de Galaxy Note 9 een puike 4.000mAh batterij krijgt.

3 reacties

  1. Is ook hard nodig want de Note is altijd al een productief monster geweest maar dat gaat gepaard met veel screen on-time en dan stelt een sub 4Kmah accu niet bijster veel voor.
    Samsung had dit met de Note 8 en de S9 serie ook al moeten doen maar ze waren nog een beetje voorzichtig door het Note7 fiasco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *