Nog meer Game of Thrones spin-offs onderweg

Game of Thrones
Er is meer dan genoeg te bekijken na het einde van misschien wel de beste serie ooit.

Nog enkele maanden wachten en dan begint het zevende en laatste seizoen van de populaire serie Game of Thrones. Na een indrukwekkende trailer kunnen veel fans niet meer wachten. Helaas weten zij ook dat het na dit seizoen gedaan is met de originele GoT-pret. Gelukkig voor hen zijn er spin-offs onderweg.

Maar wat blijkt, het zijn er nog meer dan eerder verwacht. Game of Thrones-schrijver George R. R. Martin maakt in zijn nieuwste blogpost namelijk duidelijk dat er aan 5 spin-offs gewerkt wordt. Volgens het meesterbrein achter de serie waren er inderdaad vier scripts in ontwikkeling toen hij in broedplaats LA aankwam, maar er aan een vijfde werd gewerkt toen hij weer vertrok.

Buiten dat Martin onder de indruk was van de schrijver zijn kennis over Westeros, wil Martin niet veel details weggeven. Zo wordt de schrijver alleen bekendgemaakt als HBO de spin-off goedkeurt. Bovendien is het nog maar de vraag hoeveel van de 5 series echt doorbreken en een pilot-aflevering krijgen.

Ook moeten de nieuwe scripts niet alleen gezien worden als spin-offs, maar deels ook als opvolgers van de originele serie. Op dit moment is bekend dat (naast de nog niet bekendgemaakte schrijver) er vier screenwriters bezig zijn met de spin-offs: Max Borenstein, Jane Goldman, Brian Helgeland en Carly Wray.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *