Nog meer OnePlus 5 beelden, inclusief toestel info

OnePlus 5 afbeelding
Je beste kijk op het nieuwe OnePlus vlaggenschip tot nu toe.

Er zijn de afgelopen weken al heel wat schimmige foto’s en updates geplaatst over het te verschijnen vlaggenschip van OnePlus, de OnePlus 5. Gelukkig is het nog minder dan 24 uur wachten totdat het toestel officieel uit de doeken komt. Dankzij de beruchte ‘leaker’ Evan Blass van VentureBeat is het evenement van morgen echter vrijwel overbodig.

In een recent geplaatste tweet van Evan zien we de OnePlus 5 eindelijk in volle glorie. Naast dat we vanaf nu overduidelijk kunnen stellen dat het toestel verdacht veel wegheeft van een iPhone, beschikt de smartphone ook nog eens over een dubbele cameraconfiguratie vergelijkbaar met de iPhone 7 Plus.

Dat OnePlus graag opschept over de camerakwaliteiten van haar nieuwe toestel was algemeen bekendgemaakt in een eerdere tweet van het bedrijf. Volgens The Verge beschikt het toestel over een 16 megapixel- en 20 megapixel-camera met Sony sensoren met een diafragma van f/1,7 en f/2,6.

Verder beschikt het 5,5 inch-toestel vermoedelijk over een full-hd-scherm, Snapdragon 835-chipset, 8GB RAM en een intern opslaggeheugen van maar liefst 128GB. De overige details worden morgen om 18:00 bekendgemaakt tijdens het officiële OnePlus-evenement.

4 reacties

  1. @turbobrick: Prijzen zijn bekend … Dik 550 euro voor de versie met 128GB storage, en dat is toch echt de versie die je wilt …

    Rest is ook niet echt indrukwekkend en de camera is ook niks bijzonders. Eigenlijk een 3TS maar dan voor flink wat meer geld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *