Nokia 10 schets toont ‘draaiende’ penta-lens camera

Auteur: , 2 Reacties
Nokia 10 draaiende penta lens

Wanneer mogen we dit toestel verwachten van HMD Global?

Enkele jaren geleden zagen we Nokia alleen toestellen uitbrengen met Windows Phone. Hoewel de software niet mocht rekenen op veel belangstelling of updates, waren de producten kwalitatief gezien zeker niet slecht. Met name de ietwat lompe camera’s zorgden voor de mooiste plaatjes.

HMD Global lijkt eenzelfde kunstje te willen flikken met Nokia op Android smartphones. De Nokia 10 zou vermoedelijk een penta-lens camera krijgen, vergelijkbaar met de Lumia 1020. In tegenstelling tot velen hoeft de smartphone er helemaal niet ‘lelijk’ of ‘oubollig’ uit te zien. Onderstaande schetsen bewijzen dit. De afbeelding is afkomstig van Baidu, die het op hun beurt weer van een ‘betrouwbare bron’ hebben.

Nokia 10

Rechts zien we een render die lijkt op de Nokia 9, terwijl de 10 met zijn penta-lens links te zien is. HMD lijkt ervoor te kiezen om een deel van de lens in de module te verstoppen. De camera zou rond kunnen bewegen om zo een meer ideale positie in te kunnen nemen bij het scherpstellen en uiteindelijk schieten van een foto.

Kijk nog eens goed naar onderstaande schets en oordeel zelf: zou jij het erg vinden om met een grote maar superieure Lumia 1020-lens rond te moeten lopen? Of ben je juist fan van het ‘oude’ Nokia design?2 reacties

Ik heb de Nokia 1020 en als de nieuwe Nokia er is met dezelfde kwaliteit camera als de 1020 wil ik nadat die van mij op is de nieuwste Nokia, omdat er geen telefoon te vinden is met de foto / video kwaliteit als de Nokia 1020
Het enige wat Nokia hoeft te doen is een fatsoenlijke Android smartphone te maken in het OP prijs segment.

Nu blijft het allemaal ‘net niet’ voor de huidige prijzen. Ze zullen moeten opvallen door hun prijs als ze weer mee willen gaan doen.
In het sub-top segment qua prijs krijgen ze geen voet aan de grond, simpel zat. Veels te veel concurentie.
Nokia zegt alleen de ouderen nog wat, een hele generatie zegt het geen ene moer.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).