Nokia 7 Plus en Nokia 1 foto en renders gelekt

Nokia 7 Plus wordt Android One
Nokia komt met twee mooie, betaalbare toestellen.

Hoewel we nog steeds geen idee hebben wanneer de Nokia 7 uitkomt in Europa, kunnen we ons daarnaast alvast verheugen op de dikkere Nokia 7 Plus. Vandaag lekte er namelijk een foto van het behoorlijk grote apparaat. Ook zijn er beelden gelekt van de minuscule Nokia 1.

Nokia 7 Plus
Groot... heel groot en relatief randloos
Foto @VTech

Geruchten rondom de Nokia 7 Plus zijn veelbelovend, want het toestel zou volgens meerdere bronnen een 6-inch (18:9) display, een Snapdragon 660 chip en 4 GB RAM krijgen. Niet verkeerd voor een Plus-versie van een midrange toestel. Maar dat is nog niet alles. Een andere foto (of render) suggereert dat de Nokia 7 Plus geleverd wordt met Android One. Dat wil zeggen dat het toestel de kale versie van Android Oreo heeft.

Nokia 1
Maar naast een redelijk moderne, op de mode inspelende smartphone, komt het succesvolle Nokia (volgens geruchten in maart van dit jaar) met een minimalistische, spotgoedkope Android One-smartphone. Waarschijnlijk lijkt hij kwa specs wat op de Nokia 2.

De Nokia 1 is vanuit geen enkel perspectief ‘mooi’ te noemen, maar hey, dat was de 3310 ook niet. De plastic body, een rond en relatief lomp design en de ‘karige’ enkele camera’s (voor en achter) verklappen dat dit een budget-toestel wordt met alle functionaliteiten van een moderne smartphone, maar zonder de handige doch overbodige snufjes.

Wat is de prijs toch mooi, he?
Foto @EvenBlass

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *