Nokia komt 28 juli met belangrijke onthulling

Gaat Nokia zich richten op virtual reality?
Sinds Nokia’s hardware-tak werd verkocht aan Microsoft was het behoorlijk stil rondom het bedrijf. De aankondiging van de N1 tablet bracht daar voor even verandering in, maar er staat nog meer op de agenda.

In de komende weken staat ons namelijk een aankondiging te wachten van het bedrijf. Nokia stuurde de onderstaande foto rond naar verschillende media. Op 28 juli staat er dus iets te gebeuren in Los Angeles. De extreme close up van de foto moet ons meer duidelijkheid geven over de aard van het evenement. Verschillende bronnen denken dat er twee lenzen op de foto te zien zijn. Volgens geruchten zou het bedrijf zich gaan richten op virtual reality. Daarnaast is het ook mogelijk dat het woord ‘Nowhere’ een verwijzing is naar HERE maps.

Eerder deden er al geruchten de ronde dat het bedrijf HERE maps zou willen verkopen aan Duitse autofabrikanten. Uber zou ook al een bod hebben gedaan op de tak, maar Nokia zou dat hebben afgewezen. Als het aan Nokia zelf ligt, komt er in ieder geval weer een nieuwe smartphone, maar voorlopig staat het contract met Microsoft dat niet toe. Het is dus afwachten waar Nokia straks mee gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *