‘Nokia komt terug met nieuwe 3310’

Auteur: , 2 Reacties
Nokia

Miljaar!

Het is misschien wel de meest bekende mobiele telefoon ter wereld. De Nokia 3310. Onverwoestbaar, een lange batterijduur en makkelijk in gebruik. Marketingtechnisch zou het een meesterzet zijn om deze mobiele telefoon onder dezelfde naam opnieuw op de markt te brengen. Gameontwikkelaars doen het immers ook met opgepoetste versies van oudere games en ze verkopen als een tierelier.

Het gerucht dat Nokia tijdens het Mobile World Congress in Barcelona met een nieuwe 3310 komt is afkomstig van VentureBeat. Wat we precies kunnen verwachten is nog onduidelijk. Wel weet de site te melden dat het toestel slechts 59 euro gaat kosten.

HMD Global, dat tegenwoordig de rechten van Nokia in handen heeft, zal op de 26ste een persconferentie houden tijdens het congres in de Spaanse stad. Naast de vermoedelijke 3310 zal het Finse bedrijf ook andere nieuwe smartphones tonen.2 reacties

Ik vraag me serieus af wie er nu nog geïnteresseerd is in een nieuwe Nokia 3310. Die dingen zijn zo onverwoestbaar dat deze, voor zover nog niet weggegooid of gerecycled, nog volop tweedehands te vinden zijn.

En binnen dit budget koop je ook al makkelijk een smartphone m├ęt 4G ondersteuning: https://www.kimovil.com/en/compare-smartphones/f_max_d+eurPrice.70,fe_bands-lte-800
@RRRobert: Er zijn nog steeds mensen die wel een nieuwe mobile telefoon maar geen smartphone willen.
Daarnaast zijn dit soort telefoons ideaal om als backup in je auto te hebben liggen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).