Nokia lanceert speciale WhatsApp-telefoon

Nokia Asha 210 met WhatsApp
Helemaal verslaafd aan WhatsApp? Dan is de Nokia Asha 210 met speciale WhatsApp knop wellicht iets voor jou. Deze telefoon kost ook nog eens slechts 69 euro. Geen geld toch?

Speciaal voor ontwikkelingslanden en prijsbewuste consumenten heeft Nokia naast hun Lumia telefoons ook nog de Asha lijn. Deze telefoon draaien niet op Windows Phone of Android, maar op een eigen besturingssysteem (Nokia S40).

Het is overigens nog maar de vraag of we deze versie van de Asha 210 in Nederland gaan zien. Nokia lanceert namelijk twee versies van de Asha 210: eentje met een WhatsApp knop en eentje met een Facebook knop. Nokia laat weten dat de WhatsApp variant vooral verkocht gaat worden in Afrika, het Midden-Oosten en Azië terwijl de variant met Facebook knop bedoeld is voor Europa en Latijns Amerika.

Qua specs zijn beide telefoons verder identiek en zijn ze allebei voorzien van WhatsApp, Facebook en Twitter. Gezien de lage prijs van 69 euro is het geen verrassing dat de specificaties niet om over naar huis te schrijven zijn. Denk aan een 2 megapixel camera en een processor van minder dan 1Ghz.

Qua styling doet de Asha 210 wel denken aan de Lumia telefoons inclusief verschillende frisse kleuren zoals je hieronder kan zien.

Nokia Asha 210 - Kleuren

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *