Nokia-vlaggenschip met 48-megapixel camera gelekt

Nokia-vlaggenschip met 48-megapixel camera gelekt
Wat voor bijzonders gaat dit worden?

Je moet anno 2019 met iets opvallends komen om nog uit te blinken in een verzadigde smartphone markt. Dat kan op het gebied van software, design, hardware of de camera. Fabrikanten kiezen vaak een paar dingen uit dit lijstje om van hun smartphone iets opvallends te maken. Nokia doet dit op het gebied van de camera.

Wat we van deze smartphone mogen gaan verwachten is nog niet duidelijk. Voor nu weten we alleen van zijn bestaan af. Er is een nieuwe foto van het apparaat via het Chinese Weibo gelekt. Het plaatje laat duidelijk de opvallende 48-megapixel camera zien. Of deze setup smartphones als de Huawei P30 Pro en de Google Pixel 4 gaat slopen in een cameratest op het gebied van kwaliteit is afwachten. Het ziet er in elk geval indrukwekkend uit.

De camera is geplaatst in een ronde setup. Er zijn twee lenzen te zien en een aantal sensoren. Ook is te zien dat Nokia een vingerafdrukscanner onder de camera heeft geplaatst. Zo weten we in elk geval zeker dat het apparaat geen innovatie vingerafdrukscanner in het scherm krijgt. Maar zoals we al zeiden: je kunt niet uitblinken op elk gebied. Wanneer deze smartphone gepresenteerd gaat worden is vooralsnog onbekend. (via Weibo, XDA-Developers)

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *