Nokia X live foto’s gelekt: alle geruchten bevestigd

Nokia X gelekt
Bekijk het toestel en oordeel zelf of Nokia een mooi apparaatje in huis heeft.

De laatste weken hebben we al het een en ander gemeld over de Nokia X of Nokia X6, een degelijke midranger met mooie specs en een design waarover de meningen verdeeld zijn. Hoewel de release van het toestel elk moment kan plaatsvinden, zijn er op het Chinese social media platform Baidu vandaag afbeeldingen gelekt.

Zo is te zien dat de nieuwe Nokia X (dus niet de oude) beschikt over een inkeping en dubbele camera zonder ZEISS-licentie. De afwezigheid hiervan lijkt erop te duiden dat we dus écht niet met een vlaggenschip te maken hebben.

Volgens insiders zou het toestel qua prestaties tussen de Nokia 6 en Nokia 7 Plus komen te vallen, waardoor de bijzondere naam Nokia X6 iets meer begrijpelijk is. Verder is er geen glazen behuizing aanwezig en zitten de cameralenzen onder elkaar gepositioneerd, met hieronder weer de vingerafdrukscanner.

De Nokia X(6) zal naar verluidt alleen in China verkocht worden. Of en wanneer de smartphone eventueel zijn weg vindt naar het Europese vasteland, is nog niet bekend. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de receptie van het apparaat in China.

Nokia X gelekt

Nog geen reacties

    • @ffw88: Dat is wel een coole feature en ik moet zeggen dat een fingerprint sensor voorop, zeker in combo met facial en sensor on the back toch wel het perfecte trio is.
      Die 3 in combo zijn nodig voor de perfecte unlock in alle mogelijke situaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *