Nooit meer een lege smartphone met UNU’s Ultrapak

UNU ultrapak
Smartphones staan er niet om bekend te beschikken over een eeuwig volle accu. Met een beetje geluk haal je zonder laden het einde van de dag, maar daar is ook alles mee gezegd. Het bedrijf UNU heeft er een oplossing voor: de Ultrapak. Een externe lader die binnen 15 minuten genoeg opgeladen is om je smartphone weer tot leven te wekken.

Volgens UNU kan de Ultrapak zo snel opladen vanwege de Ultra-X laadtechnologie. Het bedrijf maakt gebruik van een speciale A+ lithium-batterij en zorgt er zo voor dat je powerbank tot acht keer sneller vol is. Het bedrijf noemt zijn Ultrapak dan ook de snelste externe oplader ter wereld.

Daarnaast beschikt de Ultrapak over een LED-scherm, waarop je het oplaad-percentage kan zien. De opladers zijn gemaakt van rubber en beschikken zelfs over een zaklamp, altijd handig als je in het donker moet zoeken naar een stopcontact.

De Ultrapak is beschikbaar in twee uitvoeringen. De Ultrapak Tour (100 dollar) is de krachtige versie met 10,000mAh en een dual USB-poort. Daarnaast is er de Ultrapak Go (60 dollar): een kleinere uitvoering, met 3,000mAh. Je kunt de Ultrapak nu al pre-orderen, waarna ze op 24 augustus verzonden worden.

[gv data=”cyMKKhcgmmo”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *