Nooit meer je huis uit: Netflix heft regiobeperking op

Netflix Pennsatucky
Schrap alle geweldige plannen die je deze zomer had. Nog even en het gigantische aanbod van de Amerikaanse Netflix is legaal beschikbaar.

Onze gebeden zijn verhoord. Reed Hastings, de CEO van Netflix, heeft aangekondigd de regiobeperkingen van de on-demand-dienst op te willen heffen.

Op de Amerikaanse versie staan naar schatting tien keer zoveel films als de Nederlandse. Vooral veel nieuwe films zijn in de V.S. wel, en hier niet beschikbaar. Maar ook series, documentaires, Engelse ondertiteling, en 3D-films zouden dan beschikbaar komen.

Veel mensen zouden met VPN-servers rommelen om de regiorestricties te omzeilen. Dat is Hastings een doorn in het oog. “Zo wordt in de hand gewerkt wat we nu juist willen bestrijden: piraterij”, zegt hij. En zo is het.

Wanneer de regiorestricties daadwerkelijk komen te vervallen is vooralsnog onbekend.

Netflix fan? Check dan ook deze 7 tips om nog meer te genieten.

Nog geen reacties

  1. Ik gebruik het al tijden met behulp van de Proxmate plugin in chrome, werkt welliswaar niet op mobiele apps, maar ach, ik kijk over het algemeen toch alleen maar van achter mn pc of op mn mediacenter pc bij mn tv. Voor mn vriendin zal het een groter voordeel zijn aangezien zij vaker via een tablet kijkt. Hoe dan ook, mooie ontwikkeling. Ik ben al sinds dag 1 een tevreden netflix gebruiker.

  2. Ik gebruik het al tijden met behulp van de Proxmate plugin in chrome, werkt welliswaar niet op mobiele apps, maar ach, ik kijk over het algemeen toch alleen maar van achter mn pc of op mn mediacenter pc bij mn tv. Voor mn vriendin zal het een groter voordeel zijn aangezien zij vaker via een tablet kijkt. Hoe dan ook, mooie ontwikkeling. Ik ben al sinds dag 1 een tevreden netflix gebruiker.

  3. Ik zat toevallig falling skies te kijken. Nog 2 seizoenen te gaan. VPN naar de US versie. Wordt ik naar de dvd-box verkoop verwezen 0_o.

    Ook US heeft niet alle content.

  4. Ik zat toevallig falling skies te kijken. Nog 2 seizoenen te gaan. VPN naar de US versie. Wordt ik naar de dvd-box verkoop verwezen 0_o.

    Ook US heeft niet alle content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *