Nooit meer naar huis door het Omnibureau

Viking heeft het ultieme bureau
Kantoorartikelen specialist Viking heeft het ultieme werkbureau ontworpen: het Omnibureau.

Het bureau bevat een opklapbed, ontbijthoek, droger, koffiezetapparaat en draadloze oplader. Het bureau, nu nog een concept, is ontworpen om comfort te geven aan werknemers die steeds langer op hun werkplekken zitten. Volgens Ruud Linders, Marketing Manager Europa bij Viking probeerden ze met het bureau een beetje met hun medewerkers mee te denken. “Vroeg starten en laat naar huis is de norm op veel werkplekken en wij besloten dat we geen bijstanders wilden zijn in deze ontwikkeling.”

Het bureau kwam tot stand dankzij suggesties die Viking-medewerkers internationaal deden. Maar alleen de belangrijkste en meest voorkomende suggesties zijn meegenomen in het ontwerp. Zo zou je in principe nooit meer naar huis moeten gaan met de natte jas van ’s ochtends, omdat er een verwarmend droogrek in het bureau is geïntegreerd. En ontbijten kun je ook makkelijk aan je bureau doen, door middel van een ontbijthoek met koffiezetapparaat en een inductie gedreven hete plaat.

Voorlopig gaat het helaas alleen om een concept van het Onmibureau. Op zijn blog laat Viking weten dat het bureau misschien in productie gaat als er genoeg animo voor is, maar niet voordat er ook een comfortabele bureaustoel is ontworpen.

Dit is trouwens het echte bazenbureau.

En als je pijn in je rug hebt, is deze leunstoel misschien wel de oplossing.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *