Nooit meer poepluiers ruiken dankzij deze startup

Monit
Doe je neus een plezier.

Eén van de vervelende dingen die komen kijken bij het ouderschap: meerdere keren per dag sniffen aan het kontje van je kind. Gelukkig leven we in 2017 en dus behoren diverse zaken tot de verleden tijd. Vieze poepluiers ruiken bijvoorbeeld.

Een startup uit Zuid-Korea heeft een sensor ontwikkeld dat kan detecteren of een luier is volgescheten of niet. De sensor werkt via Bluetooth en ouders krijgen een seintje wanneer het zover is. Tony Park, de man achter het bedrijf Monit, is op het idee gekomen nadat hij zelf de mindere kanten van het vaderschap ervoer.

Zijn product is vanaf deze zomer verkrijgbaar in Zuid-Korea. In een later stadium komt het product ook naar andere landen in Azië en de startup heeft tevens de Amerikaanse markt voor ogen. De sensor detecteert de aanwezigheid van ontlasting aan de hand van gassen, de wisseling van temperatuur en de luchtvochtigheid.

Eén reactie

  1. Typisch van een vader die alleen de leuke/positieve kanten van vaderschap wilt ervaren. Er niks leukers dan je kind even op te pakken en aan zijn luier te ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *