Nooit meer sleutelgerinkel in je zak dankzij de BladeKey

BladeKey
Klaar met het geluid van sleutels in je zak? Op zoek naar een goede manier om je sleutels op te bergen zodat ze niet in je been porren? We hebben de oplossing! Het Zwitsers zakmes voor sleutels, genaamd BladeKey.

De BladeKey Bolt zal worden geproduceerd door een 3D-printer in drie verschillende maten en twee verschillende kleuren. De verkrijgbare kleuren worden zwart geanodiseerd aluminium en ruw zilver aluminium. De drie versies bieden ruimte voor drie, zes of negen sleutels.

De organisatie achter de handige tool verzamelt momenteel fondsen op Kickstarter om de sleutelopbergtool verder te ontwikkelen. De campagne heeft als 50,000 dollar binnen- gehaald, dus we mogen er vanuit gaan dat de tool binnenkort bij de Blokker en de Hema in de schappen zal liggen.

BladeKey

Nog geen reacties

  1. Ik heb dit volgens mij al eerder gezien?
    Bij de blokker in de grabbelbak ofzo. van 19.99 voor 14,99 voor 9,99 voor 4,95 NU VOOR 1,-!

  2. Nutteloos.

    Probleem dat je dan krijgt is dat je als je een extra sleutel wilt toevoegen of er eentje weer wilt afhalen je weer een nieuwe moet (laten) 3d-printen.
    Probleem 2: ze gaan vast tegen elkaar aan zitten. Helemaal als het koud is en je handschoenen aanhebt, is dit een crime.

    En, wie heeft er nu een hekel aan het gerinkel van een sleutelbos???? Je kan ook problemen opzoeken die niet bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *