Normal oortelefoon uit 3D-printer past perfect

Normal
Het kan best lastig zijn om oortelefoontjes te vinden die precies goed in jouw oren passen. De nieuwe Normal-oortjes maken een einde aan dit probleem.

Omdat het op maat laten maken van oortelefoons vaak flink wat geld kost, slaat men deze optie vaak over. Nikki Kaufman zorgt met haar Normals voor een relatief goedkoop alternatief. Voor tweehonderd dollar krijg je jouw persoonlijke oortelefoons thuisgestuurd. Door middel van een speciale app stuur je foto’s van je oren door, die vervolgens gebruikt worden om de exacte afmetingen vast te stellen voor de 3D printer. Bovendien laat de app je zelf de kleur kiezen van alle onderdelen van de Normal, inclusief het snoertje. Jammer genoeg worden de oortelefoons voorlopig nog alleen naar adressen in de VS verzonden.

Kaufman is zelf het meest te spreken over het feit dat je niet langer een afspraak hoeft te maken om je oren ergens op te meten. Dit bespaart geld voor zowel de klant als het bedrijf, dat dankzij de speciale app zelf de metingen verricht. In augustus opent het eerste Normal-kantoor zich in Chelsea. Onderstaande video legt het principe nog eens goed uit. One size fits none.

[gv data=”8tmhdOfIEqU”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *