Norton ontwikkelt anti-hack broek

Norton-Broek
Een broekzak voor je gadgets, die zo veilig is als je PC.

We kennen Norton vooral als antivirusprogramma, maar daar komt vanaf vandaag verandering in. In samenwerking met Betabrand in San Francisco ontwikkelden ze een broek en jas die al je apparaten beschermt tegen digitale gevaren van buitenaf. In de zakken van deze kledingstukken zitten RFID-blokkerende stoffen die het onmogelijk maken om bijvoorbeeld je bankgegevens te stelen.

RFID-zak
De broek bevat zowel aan de voorkant als aan de achterkant (waar je portemonnee meestal zit) een dergelijke anti-hack broekzak, terwijl het jasje maar één zakje heeft. Volgens Betabrands zijn ze samen met Norton in oktober begonnen met het ontwikkelen van de privacy-kleding. Mensen konden de kledingstukken alvast bestellen (in de stijl van Kickstarter en Indiegogo), en aan de hand van die cijfers besloot Betabrands om de jas te annuleren, en de broek te gaan verkopen.

Norton-Broek

Je kunt je eigen exemplaar van de broek via deze link voor 151 dollar bestellen. Vanaf volgend jaar februari wordt de broek geleverd, zodat je telefoon en portemonnee een stuk veiliger zijn als je ze mee het huis uitneemt.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *