Nostalgie: SEGA knalt honderden klassiekers op Spotify

Sega tracks op Spotify
Naast vrijwel alle tracks van onze favoriete blauwe egel zijn er ook tientallen andere toffe platen te beluisteren.

De redenen waarom retro games zo geliefd zijn bij veel gamers gaat veel verder dan gameplay, verhaallijn of moeilijkheidsgraad. Het gaat om het totaalgevoel dat je hebt/had tijdens het spelen van een game. En daarbij speelt de soundtrack natuurlijk een belangrijke rol. Zeker als deze net zo gaaf is als een Sonic of Mario-game.

Deze vaak toffe doch simpele deuntjes bleven wel dagen in je hoofd vastzitten. En mocht je eindelijk ‘verlost’ zijn van een van deze nummers, dan was het waarschijnlijk weer de hoogste tijd om te gamen. Sega wist vooral voor Sonic the Hedgehog de meest pakkende nummers te maken.

Gelukkig is er voor iedereen die nog eens wil genieten van deze toffe beats goed nieuws: Sega heeft namelijk honderden gametracks geüpload op Spotify. Naast Sonic the Hedgehog zijn er ook nummers van Jet Set Radio, Golden Axe, Galaxy Force en nog véél meer te beluisteren.

Op dit moment is ‘Sonic Boom’ het populairste nummer van het Sega-account. Op gepaste afstand volgt ’the Pumpkin Hill Rap’ en ‘Stardust Speedway’. Beluister de Sega-tracks op Spotify en laat ons weten welke jouw favoriet is!

[gv data=”kLiUNxg8Gh4″][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *