Nostalgische Call of Duty: WWII trailer heeft vieze nasmaak

Call of Duty WWII trailer
De shooter is nog niet uit of Activision zorgt al voor controverse.

Vandaag vindt de Paris Game Week plaats en ook Sony is aanwezig met enkele nieuwtjes die al dan niet in de vorm van een trailer zijn verpakt. Zo ook het nieuwe deel van Call of Duty, genaamd Call of Duty: WWII, werd getoond op het grote scherm. In het filmpje wordt echter weer pijnlijk duidelijk waarom gamers een hekel hebben aan het beleid van Activision.

Met de in-gamebeelden zelf is niet zo heel veel mis. Zo zien we de map Carentan in volle glorie. Deze klassieke Call of Duty 2 map maakt zijn terugkeer naar de huidige consolegeneratie. Er zit echter een vrij irritante adder onder het gras: deze bonusmap is alleen beschikbaar voor eigenaren van de seizoenspas en Deluxe Edition.

Activision splits met deze actie de community nog voordat het spel überhaupt uit is al op. Alsof deze stommiteit nog niet genoeg is, meldt Activision ook nog eens doodleuk aan het eind van de trailer dat de eerste DLC al gepland is voor de PlayStation 4 op 30 januari…

Hoewel de setting de meeste gamers enorm aanspreekt, zijn het de overbodige exclusiviteiten en nu al aangekondigde DLC die Call of Duty: WWII nu al incompleet laten aanvoelen. De shooter komt op 3 november officieel uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

[gv data=”3dvJxuBgoIc”][/gv]

7 reacties

  1. Kan niet wachten tot al die mensen de game hebben en ontdekken dat het precies net zo kut speelt als alle vorige delen, alleen in een ‘marketing strategisch ingezet jasje’. Want laten we eerlijk wezen, de hype bestaat alleen uit het feit dat ze ’terugkeren’ naar WWII.
    Call of Duty is net als Marijke Helwegen, je denkt goh dat ziet er leuk uit, je neemt haar mee naar huis en tijdens het spelen ontdek je dat het spel leeg, oud en uitgewoond is van binnen.

  2. Ik koop CoD pas weer zodra er een deel van Infinity Ward uit komt. Op het deel van vorig jaar na (omdat ze helaas met die jet pack onzin meededen) waren dat toch de beste delen met Modern Warfare 2 als favoriet.

    Dus nog even 2 jaar wachten want volgend jaar is eerst Treyarch aan de beurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *