Nu te koop op eBay: loopauto voor volwassenen [video]

Auteur: , 2 Reacties
Cozy Coupe

De Cozy Coupe van fabrikant Little Tikes is een iconische loopauto voor de allerkleinsten. Nu kun je er voor het eerst de snelweg mee op.

Het is toch eigenlijk wel verplicht om keihard ‘vroem vroem’ te roepen als je in dit rood-gele geval een Mercedes inhaalt op de snelweg. De eBay-listing vermeldt dat hij gebouwd is in 2013, slechts 5000 mijl heeft afgelegd, en in prima staat verkeerd. Je zou er zo’n 110 kilometer per uur mee kunnen halen, want in tegenstelling tot het originele speelgoed is hij voorzien van een motor (52pk, 800cc). Ander verschil met de Cozy Coupe: je past er met zijn twee├źn in.

Deze custom is gebaseerd op een Daewoo Matiz en gebouwd door Attitude Autos custom vehicles. Met de huidige wisselkoers is hij voor 29.256 euro van jou. Ietwat duur voor een Matiz misschien, maar voor een loopauto die is goedgekeurd voor de openbare weg natuurlijk geen geld. De laatste jaren werd de auto vooral gebruikt om geld op te halen voor goede doelen die iets voor kinderen doen.2 reacties

Dit is al heel oud toch? (of doen ze het al jaren?). Ooit eens op Discovery gezien namelijk.
@Donstil: 2013, maar nu kun je hem kopen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).