Nutteloze zwarte doos te koop bij electronicazaken in LA

Ziet er legit uit
Iedereen kent wel producten waarvan je zou moeten afvragen wat je er eigenlijk mee moet. Maar deze “nutteloze zwarte doos” is precies dat. Nutteloos, zwart, en aardig doosvormig.

Shoppers bij 5 vestigingen van Best Buy in de regio van Los Angeles kwamen tijdens hun kooploopje een nogal onschuldig uitziende zwarte plastic doos tegen zoals geen andere. Veel andere gadgets doen grootse beloften op hun doos en prijskaartjes, maar dit ultieme nutteloze gadget niet.

Dit is namelijk een kunstobject, daar neergezet door Amerikaanse kunstenaar en troll extraordinair Plastic Jesus. Hij heeft deze dingen geplaatst tussen tablets en GPS-apparaten, en voorzien van een realistisch uitziend Best Buy prijskaartje. Hiermee hoopt hij dat mensen meer gaan nadenken over het achteloos aanschaffen van het laatste en beste stuks techniek, wat na 6 maanden weer hopeloos verouderd of defect is.

Best Buy, verbazingwekkend genoeg, was erg chill met de actie van Plastieke Jesus. “We zijn vereerd dat wij het eerste zijn waar [hij] aan dacht” aldus een woordvoerder van de retailer. Helaas is er niet bekend of een van de winkelende Amerikanen werkelijk geprobeerd heeft het product aan te schaffen, maar het zou ons eerlijk gezegd weinig verbazen.

[lg_folder folder=”0_Divers/Nutteloze_zwarte_doos/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *