Oeps, M1X MacBook Pro gelekt door Apple

Oeps, M1X MacBook Pro gelekt door Apple

Het bestaan van de computer is nu min of meer bevestigd. Apple zelf heeft de M1X MacBook Pro gelekt.

Als je naam Apple is heb je eigenlijk geen tags op YouTube nodig. Mensen weten je video toch wel te vinden. Desalniettemin heeft de Amerikaanse techgigant enkele tags gebruikt voor de WWDC keynote video die deze week live ging op YouTube. En daar zit iets opvallends tussen.

Normaal gesproken kun je tags als WWDC en WWDC 2021 verwachten. En ja, die tags zaten er ook zeker bij. Max Balzer deelde op Twitter echter nog wat op opvallends. Hij was namelijk nieuwsgierig welke tags Apple eigenlijk nog meer had gebruikt voor de video. Wat blijkt nu, het techbedrijf uit Cupertino heeft een nog niet bestaand product opgenomen in de tags. Jep, de M1X MacBook Pro is gelekt door Apple.

M1X MacBook Pro gelekt

Een zeldzame fout van het techbedrijf. Normaal gesproken weet Apple eigen informatie goed geheim te houden. Natuurlijk lekt er wel eens wat uit, maar dat komt voornamelijk omdat er derde partijen bij betrokken zijn. Met bijvoorbeeld een product als de Apple Car weten ze dondersgoed dingen geheim te houden. Het is dan ook een blunder dat de komst van de M1X MacBook Pro nota bene door Apple zelf is gelekt.

Tijdens de WWDC 2021 keynote is helemaal niet gesproken over de M1X MacBook Pro. Hou er echter sterk rekening mee dat je dit jaar nog nieuws kunt verwachten op dit gebied. De M1 blaast dit jaar immers zijn eerste kaarsje uit. En dat betekent doorgaans dat er een krachtigere opvolger klaarstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *