Oeps! Nexus 5 gevonden in een bar [video]

Waar halen astronauten hun drankjes?
Dus je werkt bij Google, bent wezen stappen en nu staat je telefoon op het WWW. Kan gebeuren. Het is wat schrijnender als die telefoon een prototype was van een nog-uit-te-brengen smartphone van Google. Raad eens wie er na het weekend op z’n donder heeft gekregen van de baas?

Het is niet alsof de Nexus 5 een goed bewaard geheim is, maar wij vermoeden dat Google toch liever niet had gezien dat de telefoon in een bar aangetroffen werd, zeker niet als de telefoon duidelijk gemarkeerd is als zijnde niet voor verkoop.

Een barman vond dit toestel, en wist enkele filmpjes en foto’s te maken, maar liet hem verder wel liggen. Als we deze vergelijken met eerdere foto’s lijkt het om hetzelfde toestel te gaan. Helaas kon de goede man niet meer laten zien van Android 4.4 KitKat omdat de telefoon met een patroon-vergrendeling beveiligd was.

[gv data=”QPYVbaF1Jmg”][/gv]

Nog geen reacties

    • @JvT: als ik het goed begrepen heb lag de telefoon op te laden in een kroeg. En toen heeft de barman er snel wat foto’s & video’s van gemaakt. De telefoons is dus niet ‘vergeten’ of kwijtgeraakt.

      Gok dat de bewuste Google medewerker dacht dat het niet zou opvallen als hij zijn telefoon even achter de bar op zou laden. Helaas voor hem zag de barman dat hij te maken had met een ‘speciale’ telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *