Oeps: robotstofzuiger zuigt haar van slapende vrouw op

Stofzuiger-ongeluk
Op de grond een dutje doen terwijl je robotstofzuiger je huis schoonmaakt, is niet zo’n goed idee.

Een Koreaanse huisvrouw beleefde de schrik van haar leven toen ze wakker werd en haar stofzuiger haar halve kapsel had opgeslokt. Meerdere hulpverleners waren nodig om het apparaat weer los te maken, zo schrijft Koreabizwire.

De 53-jarige vrouw in Changwon, Zuid Korea, houdt er gelukkig maar een paar kleine wondjes aan over. De reden dat de stofzuiger zo gemakkelijk het haar in kon slikken had verschillende redenen.

“Berg stof”
De roller aan de binnenkant maakte het namelijk erg gemakkelijk voor de stofzuiger om het kapsel in een vloeiende beweging naar binnen te halen. De sensoren dachten dat het haar van de vrouw gewoon een grote berg stof was. De vrouw belde zelf de hulpdiensten, nadat de robot na één tot twee minuten was gestopt met zuigen.

De kans dat dit soort ongelukken gebeuren is natuurlijk aanzienlijk groter in landen waar het gebruikelijk is om op de grond te zitten of liggen.

3 reacties

  1. Wauw wat moet dat een domme vrouw zijn geweest. Waarom ga je op de grond liggen als dat ding rond rijd? Waarom besef je je niet dat een robotstofzuiger stopt zodra je hem optilt?
    En verder heb je slechts 1 kruiskop schroevendraaier nodig om de borsteltjes op de hoeken los te maken. Ook de grote rollers binnenin zijn eenvoudig los te halen.

    • @MrSkyline: Jij bent zeker de expert in robot stofzuigers. Deze mevrouw sliep dus toen ze wakker werd zat haar haar allang vast in dat ding. Die dingen kunnen vrij zwaar zijn dus kan begrijpen dat ze er moeite mee had om dat ding op te tillen met al haar haren in de stofzuiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *