Oeps, stabiele Android 10 voor Samsung Galaxy Note 10 gespot

samsung-galaxy-note-10s-limited-edition
Dit is waarom jij hem vast nog niet kunt krijgen.

Samsung is vaak niet de eerste die een stabiele Android-update uitbrengt voor haar gebruikers. Hoewel men al begon met het uitrollen van Android-10 voor de Samsung Galaxy S10 moeten de bezitters van een van Samsung Galaxy Note 10 geduld oefenen. Voor hen zijn namelijk alleen nog bèta-releases gesignaleerd.

Voor één gebruiker kwam aan het wachten een eind. Op Reddit meldde hij dat zijn in Canada gekochte, simlock-vrije, Samsung Galaxy Note 10 met abonnement van een Wit-Russische provider inmiddels een stabiele Android 10 update heeft gekregen. Een screenshot moet als bewijs dienen. Onder de post blijkt dat veel andere gebruikers teleurgesteld concluderen dat zij de stabiele versie nog niet hebben gehad. Toch melden anderen dat ook zij de gelukkigen zijn.

Uiteraard kan het geen kwaad om te kijken of jij de update ook al binnen hebt op jouw Samsung Galaxy Note 10, maar de kans op teleurstelling is groot. Er zijn namelijk ‘pas’ 3 bèta-versies van Android 10 voor dit toestel geweest, terwijl er voor uitrol op de Samsung Galaxy S10 liefst 7 bèta’s nodig bleken. Het gebeurt vaker dat Samsung alvast een live versie uitbrengt voor nietsvermoedende gebruikers, maar dat de officiële uitrol op zich laat wachten. Eerder schatten wij in dat het wellicht later deze maand wel tijd zal zijn voor een officiële uitrol.

Heb jij een ouder toestel en ben jij benieuwd of jouw Samsung nog een update naar Android 10 krijgt? Wij brachten eerder een overzicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *