Officieel: Alle OnePlus 7T specs op een rijtje

SexyDe OnePlus 7T zou zomaar eens een topper kunnen worden.

In aanloop naar de aanstaande release van de OnePlus 7T op 10 oktober is er al een hoop uitgelekt rondom de (tussen)opvolger van de OnePlus 7-serie. Nu weten we officieel wat we allemaal kunnen verwachten van de OnePlus 7T en gelukkig zijn alle geruchten zo’n beetje waar.

Zo zal de OnePlus 7T inderdaad een 90Hz Fluid AMOLED-scherm krijgen dat door de relatief hoge ververssnelheid dus als uitzonderlijk soepel moet worden ervaren. Die soepele HDR10+ beelden zullen worden gegenereerd door een solide Snapdragon 855+.

Verder krijgt de OnePlus 7T een veelbelovende batterij-set-up. “De prestaties van de OnePlus 7T worden verder doorgetrokken in de nieuwe snellaadtechnologie, Warp Charge 30T. Deze nieuwe oplaadtechnologie is in staat om de 3800 mAh batterij binnen een uur volledig op te laden – 23 procent sneller dan Warp Charge 30,” aldus OnePlus in een persbericht. Ook dat was al bekend, maar helaas mist de OnePlus 7T wel een andere belangrijke oplaadfunctie.

Tot slot mogen toekomstige gebruikers van de OnePlus 7T zich verheugen op snelle UFS 3.0-opslag en vlijmscherpe foto’s met de Sony IMX586 48-megapixelsensor, “een 1/2”-sensor met een 7P-lens, een groot diafragma van f/1.6 en optische beeldstabilisatie. De hoofdcamera wordt aangevuld door twee extra lenzen: een 2x-zoomlens, die gebruikers een verscheidenheid aan brandpuntsafstanden biedt om nieuwe en interessante fotocomposities te ontdekken, en een 16-megapixel-groothoeklens met een beeldhoek van 117 graden.”

Volgens OnePlus kunnen gebruikers tijdens het gebruik wisselen tussen de camera’s, niet heel verschillende van Apple’s nieuwe camera-feature die hetzelfde kan. Dat, in combinatie met de Nightscape-modus die naar verluidt ontzettend goed zou werken in omgevingen zonder al te veel licht, maakt de OnePlus 7T in elk geval op papier een ontzettend veelbelovend toestel.

10 oktober weten we officieel waar we de OnePlus 7T kunnen krijgen en hoeveel hij dan precies gaat kosten. Dan weten we dus pas écht zeker of het Chinese merk de naam flagship killer weer verdient met de OnePlus 7T.

Lees ook: Ook OnePlus 7 en OnePlus 7 Pro krijgen Android 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *