Officieel: alles over de Sega Mega Drive Mini

Officieel: alles over de Sega Mega Drive Mini
Eindelijk weten we meer!

Bijna een jaar geleden werd bekendgemaakt dat Sega met een nieuwe console komt in vorm van de Mega Drive Mini. Er was toen nog het één en ander onduidelijk, maar nu is alles uit de doeken gedaan over de retro console die ongetwijfeld de nodige nostalgische gevoelens gaat oproepen.

Die aankondiging deed Sega tijdens Sega Fes 2019. De console komt 19 september 2019 uit en telt 40 voorgeïnstalleerde games. Volgens Kotaku zal de Japanse console afwijken in vergelijking met versies voor de rest van de wereld. Zo krijgen de Japanners de games Castlevania Bloodlines, Comix Zone, Gunstar Heroes, Madou Monogatari Ichi, Powerball, Puyo Puyo 2, Rent-a-Hero, Shining Force, Sonic 2 en Space Harrier II, terwijl deze titels niet te vinden zijn op bijvoorbeeld de Amerikaanse versie. De Amerikanen krijgen daarentegen Altered Beast, Castlevania: Bloodlines, Comix Zone, Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine, Ecco the Dolphin, Gunstar Heroes, Shining Force, Sonic The Hedgehog, Space Harrier II en ToeJam & Earl.

In de toekomst maakt Sega het complete lijstje aan beschikbare games bekend. De Sega Drive Mini, ook wel bekend als Genesis Mini, gaat 60 dollar kosten. Voor 80 dollar krijg je een console met een extra controller.

[gv data=”qeIM7nSfDVs”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *