Officieel: Apple kondigt event aan

Officieel: Apple kondigt event aan

Nog even en dan is het zover. Een nieuw Apple event is officieel onderweg.

Als je fan bent van Apple kun je dinsdag 15 september omcirkelen in je agenda. Het Amerikaanse techbedrijf heeft bekendgemaakt volgende week een keynote te geven. Het event heet Time Flies. Hoewel de uitnodiging cryptisch is, lijkt het erop dat Apple hier niet de langverwachte iPhone 12 gaat aankondigen.

Daarmee lijken eerdere geruchten te kloppen. Al weken klinkt het geluid dat Apple twee losstaande events gaat organiseren. Het is ook logisch, aangezien de iPhones dit jaar later op de markt komen dan gebruikelijk vanwege de coronacrisis.

Met Time Flies als thema is de verwachting dat Apple op dit event een nieuwe Apple Watch gaat presenteren. Wellicht dat het bedrijf hier ook een nieuwe iPad Air uit de doeken gaat doen. Dit laatste kan Apple echter achter de hand willen houden voor het iPhone event dat dus vermoedelijk op een ander moment gaat plaatsvinden. Andere mogelijke producten voor dit najaar zijn de HomePod, een Apple koptelefoon en MacBooks met de ARM processor.

Het Apple Event zal georganiseerd worden op het Apple Park. Zoals gebruikelijk begint het event om 10:00 in de ochtend, lokale tijd. Dat is 19:00 hier. Er zal online een livestream georganiseerd worden op de website van Apple. Het is niet eerder voorgekomen dat Apple twee keer een keynote organiseerde in één maand. Dat zou dus een unicum zijn.

https://twitter.com/reckless/status/1303360727797952517

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *