Officieel: Breaking Bad-film is hier, check de eerste beelden!

Auteur: , 1 Reactie
Officieel: Breaking Bad-film is hier, check de eerste beelden!

De spannende drugsavonturen van Albuquerque keren terug.

Zes jaar na de laatste aflevering van Breaking Bad komt er een vervolg op de geliefde serie in vorm van een film. De serie eindigde met een aantal opties, waaronder voor Jesse Pinkman (gespeeld door Aaron Paul). Wat is er van die jongen terechtgekomen?

Hoewel Breaking Bad werd uitgezonden op AMC en pas later naar Netflix komt, is het Netflix die de film gaat maken. Zeker een deel van de oorspronkelijke cast keert terug in de film. Zo is natuurlijk Aaron Paul weer te zien als Jesse Pinkman, maar ook één van zijn maten komen voorbij in de teaser. Het gaat hier om het personage ‘Skinny Pete’ gespeeld door Charles Baker.

Netflix heeft het nieuws goed geheim weten te houden, want de film is dichterbij dan je misschien denkt. De Breaking Bad-film verschijnt namelijk al op 11 oktober op Netflix. Na al die jaren krijgen we (hopelijk) eindelijk antwoorden op de vragen die we hebben. De vraag is of Netflix het voor elkaar heeft gekregen de typische Breaking Bad-vibe naar de ze film te brengen. We gaan het zien. De film heet El Camino: A Breaking Bad Movie.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina1 reactie

Ik kan niet wachten!!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).