Officieel: datum OnePlus 5 onthulling bekend

OnePlus launch evenement
En je kunt het spektakel (weer) live volgen.

De afgelopen weken zijn we redelijk doodgegooid met geruchten en speculaties over het nieuwe vlaggenschip van OnePlus. De verwachting was dat de OnePlus 5 in deze maand het levenslicht zou zien. Vandaag heeft het bedrijf eindelijk bekendgemaakt wanneer de onthulling van het nieuwe vlaggenschip plaats gaat vinden.

Op dinsdag 20 juni zal OnePlus haar nieuwe vlaggenschip laten zien via een online keynote die om 18:00 uur Nederlandse tijd begint op de OnePlus-website. Na de keynote vinden er op verschillende plaatsen in de wereld pop-up evenementen plaats, waaronder in ons eigen Amsterdam.

Ook zijn de nieuwe wallpapers voor de OnePlus 5 al gelekt. De afbeeldingen hebben een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, waardoor het aannemelijk is dat het toestel de gebruikelijke full hd-resolutie van OnePlus-toestellen behoudt. Wil je zelf gebruikmaken van de nieuwe OnePlus wallpapers, dan kun je ze vanuit deze Google Drive-map downloaden.

Over het toestel zelf heerst er op dit moment vooral veel speculatie. De verwachting is dat de smartphone flinterdun wordt, een Snapdragon 835-chipset krijgt, er een enorm goede camera aanwezig zal zijn en de 3,5 mm ingang gewoon aanwezig zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *