Officieel: de vernieuwde J-reeks van Samsung

Galaxy J
De Zuid-Koreaanse techgigant heeft de J-serie in het nieuw gestoken.

We kennen natuurlijk allemaal De Galaxy S7 en de Galaxy S8, maar daarnaast maakt Samsung ook midrange smartphones met een lager prijskaartje. Deze toestellen vallen onder de J-serie en Samsung kondigt vandaag drie nieuwe smartphones aan in deze reeks.

De toestellen luisteren naar de namen J7, J5 en J3. De Galaxy J7 heeft een 5,5-inch Super AMOLED HD scherm en komt met 3GB aan RAM geheugen. De smartphone heeft zowel voor als achter een 13-megapixel camera, met aan de achterkant een LED-flits. Daarnaast beschikt de smartphone over een vingerafdrukscanner. De batterijcapaciteit bedraagt 3.600 mAh. De telefoon is vanaf juli verkrijgbaar voor een prijs van 339 euro.

De 5,2-inch grote Galaxy J5 heeft net als de J7 een 13-megapixel camera. Ook is een vingerafdrukscanner present. Het geheugen van de smartphone is tot 256 GB uit te breiden en onder de kap huist een octa-core processor met een kloksnelheid van 1.6 GHz. De batterijcapaciteit bedraagt 3.000 mAh. De Samsung Galaxy J5 ligt vanaf deze maand in de winkel met een prijskaartje van 279 euro.

Dan de vernieuwde Galaxy J3 met een display van 5-inch. Deze smartphone komt met 16 GB geheugen, 2GB RAM en een 13 megapixel camera aan de achterzijde. Onder de kap een Quad-Core 1.4 GHz processor en een batterij met een capaciteit van 2.400 mAh. De Galaxy J3 gaat 219 euro kosten en komt in augustus op de markt. De drie toestellen komen met Android Nougat en zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *