Officieel: deze Nokia’s krijgen Android 9.0 Pie

Auteur: , Geen reacties
Nokia

Lekker!

HMD Global heeft bekendgemaakt welke Nokia’s de nieuwste Android-update krijgen. Tussen neus en lippen door was al het een en ander bekend, maar nu het nieuws officieel is weten we het in elk geval zeker. Nokia heeft een reputatie als het gaat om de adoptie van Android updates en HMD Global zet die trend door met Android 9.0 Pie.

Zo laat het techbedrijf weten dat Android 9.0 Pie naar de Nokia 3, 5, 6 en 8 gaat komen. De uitrol gaat in fases, zoals gebruikelijk is. Daarnaast communiceert HMD Global dat de Nokia 7 Plus lid is van het Android One programma. Dit betekent dat het toestel na introductie zeker twee jaar gegarandeerd de laatste software updates krijgt van Google’s besturingssysteem.

De Google Pixel-smartphones waren de eerste toestellen die met Android 9.0 Pie aan de slag konden gaan. Dezelfde dag van uitrol was ook de Essential Phone aan de beurt. Andere merken volgen de komende maanden. Het ene merk kent een snellere adoptie dan het andere. Met Nokia zit je in elk geval wel snor qua updates.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).