Officieel: dit is Call of Duty: Modern Warfare MP (2019)

Auteur: , Geen reacties
Officieel: dit is Call of Duty: Modern Warfare MP (2019)

Vanavond heeft Call of Duty de multiplayer van het nieuwste deel laten zien.

Een paar weken geleden maakte we voor het eerst kennis met de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare, de shooter die later dit jaar verschijnt. Het ging destijds om het laten zien van wat beelden, een echte onthulling kon je het niet noemen. Wel, die onthulling was vanavond (Nederlandse tijd) en hier lees je alles wat je moet weten over de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare MP (2019).

Infinity Ward heeft niet alleen de naam Modern Warfare afgestoft, ook de gameplay doet denken aan de succesvolle delen Modern Warfare, Modern Warfare 2 en Modern Warfare 3. De game is gebouwd op een geheel nieuwe engine, maar lijkt op beelden aan te voelen zoals we Call of Duty kennen. Veel actie, veel knallen, veelzijdige gevechten in combinatie met toffe omgevingen.

Natuurlijk zijn er ook tal van vernieuwingen. Voor het eerst zal het mogelijk zijn om nachtgevechten aan te gaan in de multiplayer. Daarnaast introduceert men Battle Maps naar Modern Warfare. Dit zijn 20 vs 20 mappen die garandeert staan voor heftige gevechten. De makers stellen dat je meer dan ooit tevoren je wapen naar eigen smaak kunt aanpassen. Killstreaks zijn ook terug, waaronder de Juggernaut, een speciale tank en een airstrike die gas dropt.

Call of Duty: Modern Warfare ligt op 25 oktober in de winkels voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Check beelden van het spel hieronder.
Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).